Bok 37: Confessions Of a Hater

61Eze-jfFxL._SL300_Fyrst, ei kjapp oppsummering av boka:

zzzzzz.

Ei oppsummering med fleire stavingar:

Ei letthøyrt og lettgløymt bok.

Og så, litt meir om kvifor:

Fyrst, til forteljinga: Det einaste populære med Hailey er storesystera, Noelle. High school-kvardagen er full av skuffelsar, men det er likevel med blanda kjensler ho tek mot meldinga om at familien skal flytte til Los Angeles. Ho vert vel ikkje meir populær der?

Medan familien førebur seg på flyttinga, finn ho systera si dagbok, med den klingande tittelen «How To Be a Hater». Dette er meir eller mindre ei instruksjonsbok i korleis ein skal te seg for å bli populær. Dette vert starten på eit eksperiment for Hailey. I systera sine gamle klede, og med systera si gamle haldning til livet, vert starten på tilveret ved West Hollywood High ei ganske ny oppleving. Dei populære jentene tek mot henne, men det tek ikkje lang tid før Hailey finn ut at det ikkje er ei gruppe ho har lyst til å vera ein del av. I staden vert ho del av ein ny gjeng. The Invisbles er ei assortert blanding av misfits. Saman samlast dei med stor fascinasjon over hatet mot dei populære jentene, og dagboka – kan dei ha funne oppskrifta på korleis ein vert populær? Korleis skal dei bruke den nye kunnskapen?

Introduser: Intriger, skitne triks, litt kjærleik, mykje moral, og der har du boka. Mogleg eg venta for mykje, for eg er veldig svak for konseptet finne-seg-sjølv-opp-for-så-å-finne-seg-sjølv-på-skikkeleg (hallooo, Mean Girls!), men denne var for lite finurleg, for lite morosam, og jamt over for lite interessant til at den fekk vera meir enn selskap til oppvasken.

Caprice Caane (2013). Confessions Of a Hater. Audible. 11 timar, 9 minutt.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut / Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut / Endre )

Koplar til %s