SOS: Tips til ferielesing?

Meg på fredag:

pK1Gn

Etter litt støvsuging (av meg sjølv, absolutt ikkje av leiligheita), mykje eting – til og med litt BAKING – og litt førjulstryll ser eg slik ut:

maxresdefault

 

Mykje er i boks – i alle fall av det eg gidd å tenkje på, godt nok får vera godt nok-  men ein ting manglar, og det er ei julebok eller to. Eg har Kindlen klar, og manglar berre forslag. I latskapens namn vender eg meg til dykk. Eg treng lesetips!

Det eg er ute etter er ei bok som ikkje krev tenking eller kjenslemessig involvering (utover eit smil her og der). Det kan vera alt mogleg, men eg er altså ikkje ute etter stor litteratur. Eg tenkjer lett underhaldning, gjerne chick lit/YA/krim. Helst litteratur som får meg til å sjå slik ut:

9794778_9d40_1024x2000

 

For då kan eg sjå slik ut når nyåret kjem:

hoppingbunnies.gif

 

(skulle gjerne hatt kjelde på desse fine bileta, men av grunnar eg ikkje har lyst til å gå inn på (innrømme) har eg eit solid lager med bilete av søte dyr i ei mappe på datamaskina.)

2 thoughts on “SOS: Tips til ferielesing?

 1. Tipse, tipse – på julekvelden.
  Siden hjernen er godt plantet i bokbloggpris og norskemodus, får jeg meg ikke til å anbefale noe annet enn norskebøker, ihvertfall ikke før nyttår. Og siden Tellemarck er min favorittroman av året, sier jeg det. La som om du ikke merker agendaen -). (Det påfølgende sier jeg med hviskestemme, .. Caitlin Moran på lydbok, hun var svært fornøyelig på lydbok. Hørte How to be a Woman og timene fløy avsted.)

  Likar

  • Er mottakeleg for manipulering og undermedviten påverknad. Norske bøker er heilt innafor!

   Har faktisk ikkje høyrt om Caitlin Moran, men det høyrest ut som noko eg kunne ha vore interessert i 🙂

   Likar

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut / Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut / Endre )

Koplar til %s