Detox

Eg har vore utan internett i 12 dagar. Det er merkeleg frigjerande. Det er umogleg å sjekke mail, it’s learning, og å halde seg oppdatert på bloggar og The Dark Web (Kvinneguiden). Eg har lese 3,5 bøker, sett folk, strikka ein genser, slappa av, og henta siste rest av flyttelasset:

  

Dette er ein av vindaugskarmane. To rekker og to etasjar. Om nettet held seg vekke i ei veke eller to til, skal ein ikkje sjå vekk ifrå at eg kjem meg på IKEA. Sjølv om korkje nabopubben eller  nabosaaben er spesielt vakre, byrjar behovet for bokhylle å gjera seg meldande. Sjåast!

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut / Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut / Endre )

Koplar til %s