Smakebit: Scarlett Epstein Hates It Here

You know the kind of person who rolls his or her eyes at a TV show or a book and goes, «That would never happen»? I’m the opposite: I walk around all day waiting for a reason to suspend my disbelief. There’s a ghost in the girls» locker room? Great; let’s find out if she’s a murdered former prom queen out for revenge. The entire town of Melville, New Jersey, is directly over the Eight Circle of Hell? Awesome. I shotty the crossbow.

ScarleScarlett-Epstein-Hate-It-Here-Final-Cover-678x1024tt Epstein er den typen tenåring som går rundt og ventar på at noko skal skje, men som eigentleg har gitt opp håpet om det for lenge sidan. New Jersey er berre ikkje den type plass. Ho lever ut den mest givande delen av livet sitt på nett, der ho skriv fan fiction. Verda fell meir eller mindre i grus når TV-serien ho skriv om vert lagt ned, men ho fortset å skriva forteljingar. Denne gongen er det klassekameratane som står i fokus.

Du finn fleire smakebitar på Flukten fra virkeligheten. 

15 thoughts on “Smakebit: Scarlett Epstein Hates It Here

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut / Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut / Endre )

Koplar til %s